En domicilis i locals

Aigües de Mataró adverteix de falsos tècnics que ofereixen analítiques de l’aigua amb «finalitats comercials»

Recorden que qualsevol persona que es faci passar per treballador de la companyia per accedir a un domicili «està incorrent en un frau»

grifo4

grifo4 / BCN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aigües de Mataró SA (AMSA) ha publicat un comunicat en què adverteix que, en els últims dies, ha detectat un increment d’avisos de ciutadans alertant que han rebut la trucada o la visita de «suposats tècnics» d’Aigües de Mataró SA que «els ofereixen analítiques de l’aigua de l’interior de la vivenda, amb finalitats comercials».

Des d’AMSA remarquen que ells no realitzen inspeccions als interiors de les vivendes o locals particulars per comprovar la qualitat de l’aigua. A més, recorden que qualsevol persona que es faci passar per treballador de la companyia per accedir a l’interior del domicili dels ciutadans «està incorrent en un frau».

Notícies relacionades

Així, des d’AMSA també incideixen que l’aigua que se subministra a Mataró és «analitzada diàriament pel Laboratori Municipal d’Aigües de Mataró», autoritzat per la Generalitat de Catalunya, i que disposa de «totes les garanties i criteris sanitaris de qualitat» per al consum humà. 

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA