VACUNES

Mataró cedeix tres centres cívics municipals per a la vacunació de la grip

L'ajuntament pretén evitar aglomeracions als centres d'atenció primària atesa la situació provocada per la Covid-19

Els equips també faran vacunació oportunista als usuaris que es visitin al CAP per altres motius i siguin de risc

zentauroepp23914573 barcelona  barcelon s   14 10 2013     sociedad    inicio de190207151536

zentauroepp23914573 barcelona barcelon s 14 10 2013 sociedad inicio de190207151536

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró ha cedit tres centres cívics municipals per a la vacunació de la grip. El Centre Cívic Municipal Pla d’en Boet, el de Molins i el de Rocafonda són els espais que el consistori ha cedit als centres d’atenció primària (CAP) perquè puguin portar a terme la campanya de la vacunació de la grip de manera externa i «així millorar circuits i evitar aglomeracions atesa la situació provocada per la Covid-19».

A més, l’equip que treballa al Centre Cívic Pla d’en Boet també es desplaçarà dues tardes, dimarts i dijous, a Les Esmandies Casal de Barri.

La campanya, que va començar al Maresme aquest octubre i durarà fins al 15 de desembre, té l’objectiu de vacunar «totes les persones per qui està indicada la vacunació», abans que la grip arribi al seu llindar epidèmic. Així, la població que ho requereixi es podrà vacunar de manera esglaonada, repartida al llarg d’aquests dos mesos. En l’actual context de Covid-19, «és necessari que la vacunació es faci garantint les mesures de seguretat necessàries i evitant acumulacions de gent», expliquen des del consistori.

Així mateix, com altres anys, els equips faran la vacunació oportunista als usuaris que es visitin al CAP per altres motius però que també tinguin indicada la vacuna contra la grip.

On vacunar-se

Notícies relacionades

Per facilitar la informació als usuaris de l’atenció primària de la Metropolitana Nord que s’han de vacunar, s’ha habilitat un espai ‘online’ en què es recullen les dades de cada CAP, distribuïdes per municipis (espai de vacunació, dates i horaris concrets).

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA