COL·LABORACIÓ AMB EL CONSORCI SANITARI DEL MARESME

El TecnoCampus Mataró fomentarà projectes emprenedors de recerca en l'àmbit de la salut

El Consorci Sanitari del Maresme i la universitat ja col·laboraven prèviament en l'àmbit de la docència i les pràctiques dels diferents graus universitaris

El conveni defineix camps d'actuació com el suport a les 'start-ups', la col·laboració mútua en el desenvolupament o la millora del posicionament territorial

Seu del Tecnocampus de Mataró. 

Seu del Tecnocampus de Mataró.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació TecnoCampus de Mataró i el Consorci Sanitari del Maresme han signat un acord de col·laboració per fomentar projectes emprenedors de recerca i creixement empresarial en l’àmbit de la salut.

Les dues institucions ja col·laboraven prèviament en l’àmbit de la docència i les pràctiques dels diferents graus universitaris.

L’objectiu d’aquesta nova aliança és fomentar la col·laboració en recerca aplicada i emprenedoria entre investigadors del consorci, així com els centres universitaris i les ‘start-ups’ vinculades al territori.

Els àmbits de col·laboració

En el conveni signat s’estableixen diferents àmbits de col·laboració: el suport a les ‘start-ups’ i empreses del ‘hub’ en salut del TecnoCampus, la col·laboració mútua en el desenvolupament de programes emprenedors impulsats per les dues entitats o millorar el posicionament territorial.

S’està treballant en la definició dels protocols per possibilitar a les ‘start-ups’ del TecnoCampus l’ús d’equipaments i recursos del Consorci Sanitari per realitzar assajos clínics, expliquen les dues entitats.

Notícies relacionades

D’altra banda, en el sector de la docència es preveu la creació d’una càtedra universitària de titularitat compartida, destinada a la millora del desenvolupament econòmic i social del sector de la salut a la ciutat de Mataró.

Més notícies de Mataró