PER L'AVENÇ DEL VIRUS

Noves mesures a Mataró: límits d'horaris, més policia i agents de convivència per sensibilitzar

Les terrasses tancaran a les 23 h, els parcs i establiments a les 22 h i hi haurà nous operatius policials per controlar-ne el compliment

L'Ajuntament ha pres aquestes noves restriccions per evitar nous contagis després de l'«elevat índex d'incompliment» en horari nocturn de les mesures

segea53694385 terrazas de bar durante el primer d a de inicio de la fase 3200610152729

segea53694385 terrazas de bar durante el primer d a de inicio de la fase 3200610152729 / Maria Jose Lopez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dilluns passat, l’Ajuntament de Mataró anunciava noves restriccions per evitar nous contagis de Covid-19 després de l’«elevat índex d’incompliment» en horari nocturn de les mesures de seguretat.

L’horari de tancament de les terrasses serà a les 23 h de diumenge a dijous i a les 24 h els divendres, dissabtes i vigílies de dies festius. Els parcs quedaran tancats a les 22 h, com les botigues. La prohibició de reunir-se amb més de 10 persones es manté.

Un altra de les mesures anunciades és la creació d’un equip de vigilància i control a les terrasses dels bars i restaurants per controlar el compliment de les mesures higièniques i sanitàries, així com la sensibilització del personal per evitar la propagació del virus.

Més policia i agents de convivència

L’Ajuntament explica que a partir d’aquesta setmana hi haurà més presència policial, organitzada amb operatius específics de la policia local, per fer complir les regles de portar la mascareta, la distància social i les reunions de no més de 10 persones.

Notícies relacionades

Finalment, agents de convivència es desplaçaran fins als barris de Cerdanyola, Rocafonda i Cirera-Molins per conscienciar la ciutadania sobre la situació sanitària. També es vol cooperar amb entitats i col·lectius que serveixin d’altaveu i exemple a la població.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA