On Catalunya

MOBILITAT

Més del 50% dels estacionaments en zona blava de Mataró seran gratuïts a l'agost

És una mesura habitual de l'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró SA (PUMSA), que gestiona unes 900 places de zona blava

ajuntament-mataro

ajuntament-mataro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més de la meitat de les places d’estacionament en superfície sotmeses a control horari i tarifari (zona blava) seran gratuïtes de l’1 al 31 d’agost a Mataró. Segons indiquen des de l’Ajuntament, l’objectiu és «potenciar la rotació de vehicles i millorar la mobilitat en un mes amb menys afluència de vehicles en l’entorn dels carrers afectats».

És una mesura habitual de l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró SA (PUMSA), que gestiona gairebé les 900 places de zona blava que hi ha a la ciutat. Així, 476 places seran gratuïtes i 417 seran de pagament.

Principalment es facilita la rotació a les places que són pròximes a la platja, a l’eix comercial i als mercats municipals mantenint-les de pagament, mentre s’alliberen les zones amb menys afluència de vehicles i d’activitat comercial durant l’agost.

Els parquímetres estaran tancats

Notícies relacionades

«Els usuaris podran identificar clarament les zones d’estacionament limitades com a gratuïtes, ja que els parquímetres estaran tancats i hi haurà cartells informatius a totes les màquines expenedores de tiquets d’aparcament», asseguren des del consistori mataroní.

Més notícies de Mataró