ENXAMPADA

Una dona s'emporta un cotxe immobilitzat pels Mossos i condueix beguda per la C-32 al Garraf

Els Mossos van detenir la conductora, veïna de Mataró, quan caminava en ziga-zaga pel voral de la C-15 després d'abandonar el vehicle

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933 / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra van detenir una dona que dilluns a la nit va conduir beguda un cotxe prèviament immobilitzat pels Mossos. Els agents havien denunciat l’home que inicialment conduïa el cotxe per donar positiu en la prova d’alcoholèmia. Com que la dona també va donar positiu no van permetre que s’emportés el cotxe i el van immobilitzar.

No obstant, la dona no va fer cas als agents, va fer malbé la trampa policial que s’havia utilitzat per immobilitzar el vehicle i va circular per l’autopista C-32 sud al seu pas pel Garraf. A l’arribar a l’enllaç amb la C-15 va abandonar el vehicle i va marxar caminant. Els Mossos la van interceptar caminant pel voral en ziga-zaga.

La detinguda és una jove de 22 anys i veïna de Mataró, que en una primera prova d’alcoholèmia, quan els agents van denunciar el seu acompanyant, va donar 0,69 mg/l.

Llibertat a l’espera de citació

Notícies relacionades

Quan els Mossos la van detenir es va negar a sotmetre’s de nou a la prova. Després de declarar en comissaria va quedar en llibertat a l’espera de la citació judicial.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA