TECNOLOGIA I SALUT

El TecnoCampus Mataró inicia el programa d'acceleració per a 'start-ups' del sector salut

Les empreses interessades en l'StartHealth poden presentar les seves sol·licituds fins al 15 de juny

Seu del Tecnocampus de Mataró. 

Seu del Tecnocampus de Mataró.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El TecnoCampus de Mataró, amb el suport d’ACCIÓ, posa en marxa TecnoCampus StartHealth, un programa d’acceleració per a ‘start-ups’ del sector salut que ofereix «recolzament en la validació de la tecnologia i el model de negoci, en el llançament del producte al mercat i accés a finançament per accelerar el seu creixement», expliquen des de l’Ajuntament de Mataró.

Durant cinc mesos, les 10 start-ups seleccionades «disfrutaran» d’assessorament expert individualitzat, formació especialitzada, connexió amb l’ecosistema innovador, accés a finançament i espai de treball gratuït a l’incubadora TecnoCampus.

StartHealth dirigeix start-ups de nova creació –fins a cinc anys de vida– que desenvolupin innovacions tecnològiques vinculades al sector salut en els àmbits: Digital Health (plataformes web, mòbils, IA, IoT, big data), Medical Devices (instruments mèdics, rehabilitació, diagnosi malalties) i Biotech.

Sol·licituds fins al 15 de juny

Notícies relacionades

El programa compta amb la col·laboració de Ship2B, Bstartup Health, UPF Ventures, 101 ventures, Barcelona Health Hub, WA4STEAM, el Consorci Sanitari del Maresme, la Fundació TIC Salut Social i la Diputació de Barcelona. Les empreses emergents interessades poden presentar les seves sol·licituds fins al 15 de juny.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA