06 juny 2020

Anar al contingut

LA NOVA PISTA SERÀ DE COLOR BLAU

Mataró renova el paviment de les pistes de l'Estadi Municipal d'Atletisme

L'Ajuntament ja ha retirat l'antic tartan i en les pròximes setmanes serà substituït per un de nou homologat per acollir competicions nacionals i internacionals

El Periódico

Mataró renova el paviment de les pistes de l'Estadi Municipal d'Atletisme

L’Ajuntament de Mataró ha començat les obres de renovació del paviment de les pistes de l’Estadi Municipal d’Atletisme. 

L’antic tartan, que es va instal·lar durant la remodelació de l’equipament el 2008, presentava deficiències a causa de l’ús intensiu i les inclemències meteorològiques que ja no el feien apte per a l’activitat esportiva.

El consistori confirma que ja s’ha retirat l’antic paviment de les pistes; i el nou és un tipus de paviment sintètic d’execució ‘in situ’ de doble capa. Estarà homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme i tindrà el control de qualitat de la Federació Internacional Associació d’Atletes (IAFF). 

D’aquesta manera, l’estadi podrà acollir competicions i entrenaments de les federacions espanyola i catalana, i també internacionals. La nova pista serà de dues tonalitats de color blau.

A part del paviment de les pistes es renovarà la gespa artificial existent al carril d’entrenament. A la zona de mitja lluna sud amb més trànsit d’espectadors es preveu col·locar una barana delimitadora d’accés i una franja de formigó de 2,5 metres d’ample.

L’UTE Voracys-OPSA és l’encarregada d’executar els treballs com a adjudicatària del projecte municipal amb un pressupost de 513.486,95 euros. Les obres van començar el 29 de juliol. Els treballs s’han coordinat amb el calendari de competicions per interferir el menys possible en l’activitat esportiva dels clubs.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA