VIOLÈNCIA MASCLISTA

Els Mossos busquen un home per la presumpta violació d'una menor a Mataró

Els Mossos han obert una investigació entorn dels fets, que haurien tingut lloc el cap de setmana

bote periodico / periodico

1
Es llegeix en minuts
J.S.

La policia busca un home com a presumpte autor de la violació a una noia menor d’edat a Mataró, segons han confirmat a l’ACN els Mossos d’Esquadra.

El cos de seguretat ha explicat que hi ha una investigació oberta i que està pendent de la detenció de l’individu. L’home tindria uns 40 anys i l’agressió sexual hauria tingut lloc el cap de setmana, concretament el diumenge dia 3.

La menor atacada, d’uns 16 anys i d’origen africà, va anar al metge a començaments de setmana, i en el marc de l’exploració es va descobrir la presumpta agressió, que els metges van posar en coneixement dels Mossos.

La menor hauria explicat a la consulta que l’agressor és un amic de la família.

Condemna de l’Ajuntament de Mataró

L’alcalde de Mataró, David Bote, ha convocat per a aquest migdia una Junta de Portaveus extraordinària per condemnar aquesta agressió sexual –que ha confirmat, tot i que no es presentés denúncia per part de la persona atacada– després de la qual ha llegit un comunicat pactat entre tots els grups presents –la CUP va excusar la seva presència–. 

"L’Ajuntament de Mataró vol manifestar el rebuig i la condemna més absoluta d’aquest fet i de qualsevol agressió. Les agressions sexuals són una violació dels drets humans fonamentals i un atemptat contra la llibertat i la dignitat de les persones", diu el comunicat.  

Notícies relacionades

Així mateix, l’Ajuntament s’ha posat a disposició de la dona agredida i va expressar la seva voluntat de treballar conjuntament amb altres administracions i el teixit associatiu per erradicar aquesta xacra. 

Més notícies de Mataró

Temes:

Violacions