Reconeixement

Joan Pera, premi al millor actor als Seoul Drama Awards

Un jurat internacional reconeix la seva interpretació del mestre Pau Casals

joan-pera

joan-pera
perapremio

/

1
Es llegeix en minuts
M.Coll

L’actor de Mataró Joan Peraha guanyat avui a la capital coreana el premi Seoul Drama al millor actor per la seva interpretació del mestre Pau Casals a la pel·lícula 'Pau, la força d’un silenci' dirigida per Manuel Huerga i produïda per la Coporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Minoria Absoluta.

El veterà actor, que aquesta mateixa setmana ha estrenat ‘Yucatán’ de Daniel Monzón i ‘Vilafranca’, una altra TV movie de la CCMA, s’ha mostrat “molt content i emocionat per un reconeixement a un treball tan bonic com ha sigut posar-se a la pell del gran Pau Casals” i ha donat les gràcies a tot l’equip de Minoria Absoluta “per l’oportunitat i la confiança”.

Els Seoul International Drama Awards (SDA) és una cerimònia anual de premis amb seu a Seül i que premia l’excel·lència de produccions de drama televisiu que es produeixen a tot món. Fins ara cap altre actor espanyol havia rebut aquest premi. Només havien sigut guardones sèries com 'Cuéntame' (TVE) o 'Gran Hotel’ (Antena 3) i dos guionistes, també catalans, Albert Espinosa per 'Polseres Vermelles' Maria Jaén per 'Descalç sobre la terra vermella', totes dues de la CCMA.

Notícies relacionades

Pera ja va ser nominat als Golden Nymph Awards, el Festival de Televisió de Montecarlo, per aquest mateix paper. En aquests premis la pel·lícula va rebre el premi de la Creu Roja de Mònaco.

Més notícies de Mataró