OBITUARI

L'exemple de Vinzo ens ha donat forces per seguir

vinzo

vinzo

1
Es llegeix en minuts
Juan Carlos Jérez

Aquest matí ens ha deixat el company Joan Vinzo, el “doctor Vinzo”. I ens ha dolgut molt, malgrat saber l’estat irreversiblede la sevamalaltia.

Unes hores abans, durant el ple d’ahir, amb motiu del debat del Pla d’Habitatge, van ser diversos els regidors dels grups de l’oposició que van aprofitar el seu torn de paraula per elogiar el treball de Joan Vinzo i per enviar-li salutacions.

Aquesta anècdota reflecteix molt bé l’empremta que Vinzo deixa en les persones que hem tingut l’honor de treballar i compartir amb ell. El Vinzo doctor, el Vinzo polític i el Vinzo familiar o amic és la mateixa persona íntegra i entregada. I aquest és un valor que els ciutadans agraeixen a la classe política.

La seva defensa de la sanitat pública, que també coneixia com a pediatre i com a gestor hospitalari, han marcat un abans i un després a Mataró i al Maresme. I la seva sensibilitat pels animals és reconeixible en l’ordenança de benestar animal impulsada per ell i aprovada el 2017.

En aquest difícil curs polític en què hem hagut de governar en solitari i en un ambient tens i dur de suportar, els regidors del grup municipal socialista hem tingut l’exemple que ens ha donat forces per seguir en la tenacitat, capacitat de treball i optimisme del nostre company Joan Vinzo.

Incansable, intel·ligent, proper, amb un finíssim sentit de l’humor, tossut com a bon aragonès (la seva família és originària de Calanda) i amb uns principis i valors ètics molt sòlids.

Notícies relacionades

Ha sigut un honor compartir aquests anys amb el doctor Vinzo.

Juan Carlos Jerez és primer secretari del PSC Mataró i regidor del govern municipal de Mataró