Educació

‘Espai familiar’: una nova iniciativa per compartir experiències sobre la criança a Martorell

El programa, dirigit a pares i mares amb fills d’un a tres anys, tindrà lloc a l’escola bressol Pont d’Estels

‘Espai familiar’: una nova iniciativa per compartir experiències sobre la criança a Martorell
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La regidoria d’ensenyament de Martorell (Baix Llobregat) ha posat en marxa ‘Espai Familiar’, un programa gratuït dirigit a pares i mares amb fills d’un a tres anys que busca oferir un espai de joc en el qual compartir vivències, reflexionar sobre la criança i l’educació junt amb professionals d’escoles bressol.

La iniciativa se celebrarà a l’escola bressol Pont d’Estels de Martorell, on els nens trobaran un espai per jugar mentre les famílies tenen la possibilitat d’observar-los en acció fora de l’àmbit familiar i compartir vivències amb els altres.

Per formalitzar les inscripcions és necessari dirigir-se a qualsevol oficina d’atenció a l’usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (Pmsapm) o enviar un correu electrònic a educacio03@martorell.cat. L’espai es mantindrà tancat els dies en què no hi hagi activitat lectiva a l’escola bressol.

Funcionament de les sessions

Les activitats que es desenvoluparan al llarg del programa són de relació entre nens i adults amb la presència dels progenitors i l’acompanyament de professionals. L’activitat que es proposa es basa en el joc lliure, el descobriment de l’entorn i l’intercanvi d’experiències en un clima de confiança. Les dinamitzadores oferiran informació, acompanyament i suport a la criança.

Notícies relacionades

Després de cada sessió de joc, s’ofereix als pares i mares un espai de reflexió amb una de les professionals que també ha participat en la sessió, per parlar dels fets ocorreguts i comentar dubtes sobre temes educatius, de criança, l’evolució dels seus fills... Mentrestant, els nens i nenes es queden a la sala de joc amb una educadora.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell