Servei públic

Madrid celebra el Dia de la Bicicleta oferint una hora gratis als usuaris de BiciMAD o BiciMAD Go

La gratuïtat s’aplicarà des de les 00.00 hores i fins a les 23.59 hores del divendres, 3 de juny

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Madrid oferirà aquest divendres, 3 de juny, una hora d’ús gratuït de BiciMAD i un viatge gratis de fins a 60 minuts de durada en BiciMAD Go amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Bicicleta.

En el cas de BiciMAD, tots els usuaris disposaran de 60 minuts gratuïts per utilitzar les bicicletes elèctriques de qualsevol estació. Els 60 minuts estaran compresos entre les 00.00 h i les 23.59 hores del dia 3 i computaran amb independència del nombre de viatges realitzats. Els usuaris podran disfrutar d’aquesta hora gratis tenint en compte les condicions que regulen el servei.

Totes les persones que vulguin aprofitar aquesta oportunitat per provar el sistema podran donar-se d’alta realitzant el registre com a usuari ocasional al tòtem de qualsevol estació de BiciMAD.

A partir dels 60 minuts, es facturarà la tarifa habitual estipulada per a l’abonament mensual o ocasional.

En el cas de BiciMAD Go, el primer viatge que realitzin els usuaris des de les 0.00 h fins a les 23.59 hores de divendres, de fins a 60 minuts de durada, serà gratuït. També serà aplicable per a les noves altes registrades divendres. Després de finalitzar els 60 minuts, es facturarà la tarifa estipulada en les condicions del servei.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Madrid pretén incentivar l’ús de la bicicleta, acostant els usuaris al sistema públic de BiciMAD.

L’Estratègia de Sostenibilitat Ambiental Madrid 360 aposta pel foment de la mobilitat sostenible, sent la bicicleta un mitjà de transport clau per contribuir a aquest objectiu.

Notícies relacionades

El nou Pla Estratègic d’EMT contempla un projecte de transformació de BiciMAD basat en quatre grans iniciatives: l’ampliació geogràfica, la trasformación tecnològica, l’orientació cap a nous clients B2B i la reubicació de les actuals instal·lacions.

Inaugurat el 2014, BiciMAD és un servei consolidat i una eficaç eina de mobilitat sostenible. Actualment, el sistema compta amb 258 estacions distribuïdes en 15 districtes de la capital i amb una flota de 2.964 bicicletes.