Eleccions 4-M

Ayuso denuncia que el PSOE ara és un refugi de colpistes, bastasunes, okupes i bolivarians

Per a la presidenta de Madrid, l’objectiu d’una part del Govern d’Espanya i de les forces polítiques que el sostenen és «acabar amb la monarquia parlamentària, assaltar la Judicatura i liquidar el model autonòmic actual

1
Es llegeix en minuts

La presidenta de la Comunitat de Madrid i candidata del PP a la reelecció, Isabel Díaz Ayuso, ha alertat que «Espanya està en perill» mentre el Govern de Pedro Sánchez «només practica la propaganda» i està obsessionat «a batallar» contra ella.

En un esmorzar informatiu organitzat per Europa Press, la dirigent madrilenya ha afirmat que al PSOE, «Podem i els seus cercles l’han extremat fins a deixar-lo irreconeixible per als mateixos socialistes històrics». «Ara és un PSOE refugi de colpistes i batasunes, d’okupes i bolivarians», ha dit.

Notícies relacionades

Així, ha denunciat que els socialistes comparteixen govern amb una formació «comunista, antisistema, obertament guerracivilista i amb l’objectiu declarat d’acabar amb el model de 1978». «Avui, el partit socialista és soci d’una formació els líders del qual estan empresonats per fer un cop d’Estat el 2017, arruïnar la convivència i enverinar la societat catalana», ha afirmat.

Per a Ayuso, l’objectiu d’una part del Govern d’Espanya i de les forces polítiques que el sostenen és «acabar amb la monarquia parlamentària, assaltar la Judicatura i liquidar l’actual model autonòmic, les tres bigues mestres del 78».