En ruta Espanya

Superthings i parcs per somiar: la Setmana Santa a Madrid és cosa de nens

1
Es llegeix en minuts

Els nens també poden ser els protagonistes de la Setmana Santa. Una aposta segura és l’exposició que hi ha a Madrid sobre els superthings (abans superzings), uns petits ninots de goma amb forma d’objectes quotidians humanitzats que s’han convertit en la joguina espanyola amb més èxit internacional.

En un espai de més de mil metres quadrats a la Fira de Madrid Ifema, s’han recreat escenes a Kaboon City com la gran batalla entre herois i malvats; el cau i el laboratori de l’Enigma o la Clank Corporation, tot això amb la presència de personatges rars, superrars i ultrarars, i amb una mostra de la col·lecció sencera de superthings.

Notícies relacionades

Personatges amb forma de bròquil, cafetera o excavadora, entre molts altres, que resulten familiars per als nens (principalment entre 4 i 9 anys) que des del seu llançament el 2018 per l’empresa catalana de joguines col·leccionables Magic Box Int han convertit aquests ninots i els seus accessoris en un fenomen. Així, fins ara s’han venut 150 milions d’unitats a tot el món, gairebé una tercera part a Espanya, seguida del Regne Unit (on és el col·leccionable més buscat), Polònia i Alemanya.

A més, opcions com el parc d’atraccions, el zoo, la Warner o Faunia faran les delícies dels més petits.