S’entrega a la comissaria

La policia deté el racista que va insultar una dona al metro de Madrid

  • Compta amb unes deu detencions per delictes contra la salut pública i maltractaments

La policia deté el racista que va insultar una dona al metro de Madrid
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut aquest dilluns un home de 43 anys després que s’entregués a la comissaria i es declarés autor dels insults racistes contra una dona al metro de Madrid, un episodi que va ser gravat en un vídeo difós a les xarxes socials. Segons han informat aquest dilluns fonts policials, la investigació de la Brigada Provincial d’Informació de la Policia Nacional va culminar divendres amb la identificació d’aquest individu, de nacionalitat espanyola. 

Compta amb unes deu detencions per diversos fets, com ara delictes contra la salut pública i maltractaments, segons informen a Efe fonts policials. 

El mateix divendres els agents van acudir al seu domicili a Pozuelo de Alarcón, però l’home no es trobava a casa i li van deixar la notificació. No obstant, aquest dilluns al matí es va entregar a la Comissaria d’Usera i posteriorment va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’odi. 

Les indagacions es van iniciar al començar a circular a les xarxes socials el vídeo, en el qual es veu com un individu de mitjana edat, visiblement nerviós i agressiu, s’adreça a una dona que viatja al mateix vagó i desafia també la resta de passatgers. 

«Sudaca de merda»

Notícies relacionades

«Em cago en els teus morts, sudaca, del més petit al més gran de la teva raça. Sudaca de merda», cridava l’home; «si algú té alguna cosa a dir que ho digui ara, que l’agafo i el rebento»; «a veure si algú té els ous ben posats per dir alguna cosa», va continuar. 

Segons aquestes fonts, s’han obert diligències però serà necessari localitzar la víctima, una dona que no apareix en la gravació i que, de moment, no ha presentat denúncia.

Temes:

Metro