Estaven de servei

Detinguts dos policies de Madrid per abusar d’una noia i enviar-li fotos despullats

Un dels agents li va ficar la mà per la samarreta per tocar-li els pits i després li va abaixar els pantalons per grapejar-li les natges i la vagina

1
Es llegeix en minuts

La Unitat de l’Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional de Madrid ha detingut un agent municipal de Madrid per suposadament abusar sexualment d’una noia veneçolana i el seu company per encobrir-lo i consentir els fets, segons han informat Europa Press fonts policials.

Tot va començar dissabte a la nit quan els agents en qüestió durant el seu torn, en jornada d’hores extraordinàries, van seguir una jove, de 27 anys, pels carrers del barri de l’Elipa. Quan la dona va entrar en un portal del carrer Ricardo Ortiz, els policies locals es van ficar amb ella procedint a escorcollar-la amb l’excusa que podia ocultar alguna cosa il·lícita.

En aquell moment, segons les mateixes fonts, un dels agents li va ficar la mà per la samarreta tocant-li els pits per dins del sostenidor. Després, li va baixar els pantalons per grapejar-li les natges i la vagina; mentre l’altre agent mirava i ho consentia.

Notícies relacionades

Després de l’ocorregut, els funcionaris van demanar el telèfon a la noia i aquella mateixa nit li van enviar per WhatsApp fotos d’ells despullats, segons el relat de la dona, que ha publicat avui el diari ‘El Mundo’.

La víctima d’aquests presumptes abusos va denunciar els fets aportant les esmentades fotos i una gravació de mòbil, gràcies a la qual cosa van ser arrestats l’endemà aquests dos agents per part de la Policia Nacional. Després de ser posats a disposició judicial, han quedat lliures amb càrrecs a l’espera de judici. Han sigut retirats del servei temporalment i la Policia Municipal els ha obert un expedient disciplinari.