a madrid

Detingut per violar la seva filla durant tres anys i segrestar-la per cobrar el rescat

Va agredir, va narcotitzar i va emmordassar la menor per gravar-la despullada i després enviar-se a si mateix els vídeos per fer creure que havia sigut raptada

Després de tenir coneixement que la mare coneixia els casos anteriors, també es va procedir a la seva detenció i posteriorment se la va posar en llibertat amb càrrecs

abuso / periodico

3
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut un home com a presumpte autor d’agredir sexualment la seva filla de 17 anys durant tres anys i simular el seu segrest, ha informat la Direcció Superior de la Policia de Madrid aquest dimecres en una nota de premsa.

Després de narcotitzar-la i agredir-la, la va gravar despullada i emmordassada autoenviant-se els vídeos i imatges des del telèfon de la seva filla per escenificar que havia sigut segrestada, mentre exigia un rescat de 1.000 euros per l’alliberament.

Durant els registres efectuats s’ha intervingut nombrós material d’emmagatzemament informàtic i diversos elements amb què va simular l’assalt a la seva pròpia vivenda.

Les investigacions han permès determinar que feia al voltant de tres anys que la menor era agredida sexualment pel seu progenitor.

La investigació es va iniciar el 14 d’octubre quan una jove alertava el 091 que s’estava produint un assalt al domicili on residia la seva germana amb els seus pares al madrileny barri de Carabanchel.

La noia va relatar que el seu pare li havia trucat per telèfon dient que acabava de rebre uns vídeos en què la seva germana apareixia despullada i emmordassada i que li demanaven una transferència de 1.000 euros per alliberar-la.

Quan els agents de seguretat ciutadana van acudir al lloc, van poder accedir al domicili i van trobar la menor ajaguda al llit amb actitud somnolenta i desorientada, així com amb un profund tall a la mà.

La noia va relatar als agents que mentre estava al saló de la vivenda un home la va atacar l’esquena i portava un ganivet de grans dimensions, i després d’un forcejament la va lligar de mans i li va tapar el cap.

També narrava que va ser obligada a despullar-se i a ser fotografiada, així com a gravar missatges amb el seu propi telèfon, demanant auxili als seus pares perquè proporcionessin a l’agressor 500 euros cada un i així evitar que la raptessin.

A més, va denunciar que l’agressor va abandonar el lloc apropiant-se del telèfon mòbil, un ordinador portàtil, una tauleta, diners en efectiu i una targeta de dèbit.

Els agents van iniciar la investigació i van poder corroborar el que havia manifestat la víctima amb el testimoni del seu progenitor, que va relatar que havia rebut vídeos i imatges de la seva filla lligada de mans i emmordassada, mentre li exigien una transferència bancària per alliberar la menor.

Les gestions practicades pels investigadors van permetre determinar que el veritable autor de l’assalt va ser el mateix pare, i que aquest s’havia enviat els vídeos, imatges i peticions de rescat des del mòbil de la víctima al seu telèfon.

Després de detenir l’home els investigadors van portar a terme una entrada i registre en el lloc de treball, on se li va intervenir un terminal mòbil que contenia vídeos de contingut sexual sobre la seva filla i diners en efectiu.

Un altre registre portat a terme al domicili de l’arrestat va permetre descobrir el telèfon i la resta d’objectes robats a la menor, així com altres elements probatoris: brides, cinta de pintor, cordes, substàncies farmacològiques i material d’emmagatzemament informàtic.

Altres investigacions i part del material informàtic intervingut van permetre als agents determinar que s’havien produït repetides agressions sexuals, presumptament del pare a la filla des de fa diversos anys.

Notícies relacionades

Després de tenir coneixement que la mare era coneixedora dels casos anteriors, també es va procedir a la seva detenció i posteriorment va ser posada en llibertat amb càrrecs. Després de passar el detingut a disposició judicial es va decretar l’ingrés a presó provisional.

La investigació de la Policia Nacional continua oberta a l’espera de l’anàlisi forense del material informàtic per poder determinar el possible ús de les filmacions detectades.