cultiu 'indoor'

Desmantellades dues plantacions de marihuana a Madrid i sis detinguts

La Policia Nacional troba 3.700 plantes a punt de ser recollides a Paracuellos del Jarama i El Álamo

maria / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Nacional ha desmantellat dues plantacions ‘indoor’ de marihuana, ubicades a les localitats madrilenyes de Paracuellos del Jarama i El Álamo, que comptaven en conjunt amb 3.700 plantes a punt de ser recollides, en dues operacions en les quals han sigut detingudes sis persones.

En una nau industrial de Paracuellos, els agents van trobar una sofisticada plantació de grans dimensions, valorada en més de 3,6 milions d’euros, que comptava amb 2.900 plantes en fase pròxima a la seva recol·lecció, amb un pes de 490 quilos, i van detenir una persona, ha informat la Policia Nacional en una nota.

En l’altra operació, portada a terme en un xalet d’El Álamo, es van arrestar quatre persones i es van confiscar 800 plantes de marihuana a punt de ser recollides i distribuïdes, presumptament, per diferents països europeus; 351 grams de cocaïna rosa, sis quilograms de substància en pols utilitzada com a tall i diversos estris de cultiu ‘indoor’ de marihuana.

Els agents van detectar que la vivenda tenia electricitat punxada il·legalment, cosa que els proporcionava les ingents quantitats d’energia que necessitava una plantació d’aquestes dimensions, sense cridar l’atenció sobre els elevats consums i evadir, així, les corresponents factures.

Notícies relacionades

A la part baixa de la casa, els agents van trobar una plantació ‘indoor’ de marihuana, que comptava amb un sofisticat sistema de climatització.

En aquesta última intervenció va ser detinguda una altra persona, resident a la vivenda contigua a la plantació, que estava buscada per les autoritats de Polònia per tràfic de drogues i organització criminal i que, després de ser posada a disposició judicial, va ingressar a la presó.