operació contra la droga

Cinc detinguts per tràfic de marihuana i possessió d'armes en un poblat de Madrid

Els agents de la Policia Nacional van desmantellar cinc plantacions i van requisar diners en efectiu al districte de Fuecarral-El Pardo

cinco plantas de marihuana desmanteladas en un pueblo de madrid / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut cinc persones de nacionalitat espanyola com a presumptes autors d’un delicte de tinença il·lícita d’armes i un delicte contra la salut pública en una operació a cinc vivendes localitzades en un poblat al nord de Madrid en la qual han requisat 20 armes de foc, 15 armes blanques, diners en efectiu, així com plantes de marihuana i plantes amb cabdells preparades per a la seva venda.

Com a resultat dels dispositius de prevenció realitzats per la Policia Nacional, els agents van tenir coneixement de l’existència de possibles plantacions de marihuana a l’interior de diverses vivendes del districte madrileny de Fuencarral-El Pardo. S’hi duria a terme el cultiu i processament de les substàncies per a la seva posterior venda.

Després de corroborar els fets, els investigadors van sol·licitar immediatament els corresponents manaments d’entrada i registre, els quals es van fer de manera simultània a principis del present mes.

A l’interior dels domicilis els agents van trobar 20 armes de foc, nombrosa munició, 15 armes blanques i armes prohibides com esprai de defensa personal, un puny americà i un bastó amb puntes. També van intervenir més de 40 plantes de marihuana i 11 bosses de cabdells, així com al voltant de 2.000 euros en metàl·lic.

Notícies relacionades

Les vivendes comptaven amb un sofisticat sistema d’il·luminació i ventilació per al cultiu intensiu de la marihuana, que cultivaven amb fertilitzants per assegurar-se el ràpid creixement de les plantes i la producció de múltiples collites.

Aquest sistema estava connectat il·legalment a la xarxa elèctrica pública d’on s’obtenia energia de forma fraudulenta, cosa que es va posar en coneixement de les subministradores corresponents, qui després de la seva inspecció, van procedir al tall del subministrament evitant així un possible incendi.