protecció davant el virus

De canyes a un crematori, un vídeo per sensibilitzar sobre la mascareta

«Hi ha coses que fan més calor. ¡Protegeix-te, protegeix-nos!», diu el missatge principal de la gravació

mas-calor / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Comunitat de Madrid ha llançat la campanya ‘Protegeix-te, protegeix-nos’, dirigida a conscienciar de l’ús de la mascareta per tota la població, i especialment, pels joves madrilenys.

«Hi ha coses que fan més calor que una mascareta. ¡Protegeix-te, protegeix-nos!», diu el missatge principal de la gravació.

La Comunitat de Madrid va declarar el 27 de juliol passat obligatori l’ús de mascareta a tots els espais, oberts o tancats, no permetrà grups de més de 10 persones en terrasses o en reunions a l’aire lliure o a l’interior i obligarà les terrasses i centres d’oci a tancar a les 01.30 hores per evitar rebrots de coronavirus a la regió. 

El vídeo mostra una sèrie de situacions quotidianes que acaben amb la imatge d’un forn crematori a 980 graus.

El vídeo de 41 segons de durada comença amb la imatge d’un pis i una mascota estirant-sei una veu en ‘off’ que diu «el teu pis, 32 graus».

Notícies relacionades

A continuació es veu una reunió d’amics i el rètol «Cerveses amb amics, 30 graus», el segueix un atapeït local d’oci –«discoteca, 28 graus»; els passadissos d’un centre sanitari, acompanyat dels xiulets d’un monitor i la veu en ‘off’ «hospital, 25 graus», i després un pacient intubat en una unitat de cures intensives –«uci, 22 graus». 

L’última imatge són les flames d’un forn crematori –«forn crematori, 980 graus», que acaba amb la llegenda «Hi ha coses que fan més calor que una mascareta. Protegeix-te, protegeix-nos».