consistori

L'Ajuntament de Madrid no recorrerà l'anul·lació de Madrid Central

El alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, asiste al minuto de silencio convocado por el ayuntamiento en homenaje a las víctimas del covid, el 5 de junio.

El alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, asiste al minuto de silencio convocado por el ayuntamiento en homenaje a las víctimas del covid, el 5 de junio. / EFE / MARISCAL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Madrid no recorrerà finalment l’anul·lació de Madrid Central per part del Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) després de rebre els informes tècnics i jurídics que ho desaconsellen.

«Seguint el criteri manifestat per l’Assessoria Jurídica de l’Ajuntament de Madrid en els informes-propostes emesos respecte a les tres sentències recaigudes en els diferents procediments, segons el parer d’aquesta Secretaria General Tècnica, no es considera adequat recórrer en cassació les referides sentències», es recull en un informe de la Secretaria del Consistori.

Notícies relacionades

L’alcalde, José Luis Martínez-Almeida, que ja va indicar que el criteri no seria en cap cas polític, ha manifestat que «aquest equip de Govern ha actuat en aquesta qüestió d’acord a criteris tècnics, deixant de banda les opinions polítiques».

«L’informe, incontestablement, denega un recurs, mesura especialment ineficaç a hores d’ara, a finals del procediment», ha apuntat.