delicte contra la salut pública

Desarticulen una banda que venia heroïna en narcopisos i cultivava marihuana a Madrid

La Policia Nacional requisa 217 plantes i 10 quilos de marihuana en cabdells

desarticulada-banda-madrid

desarticulada-banda-madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Agents de la Policia Nacional han desarticulat un grup criminal presumptament dedicat a distribuir heroïna en narcopisos i al cultiu de marihuana en pisos, i han detingut quatre persones, segons ha informat la Direcció Superior de la Policia de Madrid en una nota de premsa.

La investigació es va iniciar el mes de desembre passat en el marc d’un dispositiu contra el tràfic de drogues en narcopisos. Els agents van interceptar un vehicle amb dos ocupants al  barri madrileny de Valdebernardo. Després de fer una inspecció del vehicle van comprovar que al maleter hi portaven més de quatre quilos d’heroïna. La substància estava repartida en vuit paquets i estava amagada a l’interior de sacs de menjar per a gossos.

Notícies relacionades

Després de l’arrest dels ocupants del vehicle, els agents van aconseguir esbrinar que formaven part d’una organització criminal que operava des del poble toledà de Casarrubios del Monte. Una cop van detectar el lloc des del qual operaven per subministrar l’heroïna, els policies van comprovar que disposaven d’un domicili en el qual havien preparat dues plantacions ‘indoor’ de marihuana.

Després de sol·licitar una ordre d’entrada i registre, van desmantellar dues plantacions, van requisar un total de 217 plantes de marihuana i 10 quilos de la mateixa substància en cabdells. Allà hi havia dos integrants més de l’organització, que van ser arrestats per un presumpte delicte contra la salut pública. En total hi ha quatre detinguts d’origen romanès de 36, 50, 24 i 39 anys. Dos d’ells tenen antecedents, però per delictes diferents als actuals, han explicat fonts policials a Europa Press.