parricidi

Detingut un noi per degollar el seu pare a Madrid

La Policia Nacional ha arrestat un home d'uns 25 anys per matar el seu progenitor després d'una discussió entre tots dos al domicili de la víctima

Una veïna va ser la que va donar l'avís al 112, ja que per la seva finestra va observar la baralla entre tots dos i va informar que l'atacat havia caigut a terra i no s'aixecava

20200621 499580 summamadridt 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut un noi d’uns 25 anys per matar el seu pare després d’una discussió entre tots dos al domicili de la víctima al districte de Chamberí, segons ha informat un portaveu de Prefectura Superior de Policia.

Els fets van tenir lloc cap a les 22.40 hores d’aquest diumenge al número 8 del carrer de Gaztambide quan, durant la baralla familiar, l’arrestat es va abalançar sobre el seu progenitor, al qual va atacar diverses vegades amb un ganivet i va acabar degollant-lo amb diversos talls, un d’aquests molt profund, al coll.

Una veïna va ser la que va donar l’avís al 112, ja que per la seva finestra va observar la baralla entre tots dos i va informar que a la fi l’assassinat havia caigut a terra i no s’aixecava, segons han explicat fonts d’Emergències 112 Comunitat de Madrid.

A la zona es van dirigir agents de Policia Nacional i una uvi mòbil del SUMMA 112. Ja al domicili, segons ha apuntat la cap de guàrdia del 112 Josefina Guerrero en declaracions remeses als mitjans de comunicació, els sanitaris van trobar un home de 58 anys conscient estirat a terra i que tenia diverses ferides incises per arma blanca al coll.

Un dels talls era «molt important» i provocava «abundant» sagnat al ferit. Al cap de pocs minuts mentre els efectius del SUMMA provaven d’estabilitzar-lo, l’home va entrar en parada cardiorespiratòria que «desgraciadament» no va poder revertir-se malgrat les maniobres de reanimació. En conseqüència, es va procedir a confirmar la seva mort.

Notícies relacionades

Per la seva part, des de Policia Nacional han explicat que el detingut va ser traslladat pels agents a l’Hospital Clínic San Carlos per a la seva avaluació psiquiàtrica.

Durant l’estat d’alarma s’han produït altres parricidis, com el que va tenir lloc el maig a la localitat de Collado Villalba, quan un fill va matar el seu pare a punyalades mentre que a Manzanares El Real un altre home va matar la seva mare també amb una arma blanca.