DGT

Trànsit reforçarà els controls a Madrid durant el pont de Sant Isidre

Per evitar desplaçaments no permesos als territoris en fase 0 com la Comunitat

Hi ha una certa relaxació en el compliment dels límits de velocitat i de l'ús del cinturó

traficook

traficook

1
Es llegeix en minuts
Efe

La DGT ha informat aquest dijous que reforçarà la vigilància a les carreteres de cara a la festivitat de Sant Isidre a la ciutat de Madrid per evitar desplaçaments no permesos als territoris en fase 0 com la Comunitat de Madrid.

En un nota de premsa, Trànsit recorda que en aquests territoris només es poden realitzar desplaçaments justificats i, per tant, no es pot agafar el cotxe per anar a segones residències o per fer esport a la naturalesa.

Des de la DGT adverteixen que l’estat d’alarma continua vigent i que encara hi ha molts territoris que estan en la fase 0 de la desescalada, de manera que els desplaçaments dels seus residents són limitats. 

«La relaxació en les mesures de confinament establertes en el pla per a la transició cap a una nova normalitat comporta la responsabilitat dels ciutadans» assenyalen des de Trànsit, des d’on s’apel·la al comportament solidari de la majoria de la ciutadania.

Notícies relacionades

D’altra banda, insisteixen també en la necessitat de complir les normes de trànsit i seguretat viària, especialment els límits de velocitat, l’ús del cinturó de seguretat, el no consum d’alcohol i altres drogues, i no utilitzar el telèfon mòbil.

Segons les seves dades, durant el període de l’estat d’alarma s’ha constatat una certa relaxació en el compliment dels límits de velocitat i de l’ús del cinturó de seguretat.