MALA PUNTERIA

Cop de pilota d'Almeida a un nen en la inauguració d'un camp de futbol

L'alcalde va llançar un penal i va acabar clavant un cop de pilota a un nen que era al costat de la porteria

Madrid’s Mayor Jose Luis Martinez-Almeida, during the Presentation of the Davis Cup by Rakunten Finals 2019 of tennis at Caja Magica on November 12, 2019, in Madrid, Spain.

Madrid’s Mayor Jose Luis Martinez-Almeida, during the Presentation of the Davis Cup by Rakunten Finals 2019 of tennis at Caja Magica on November 12, 2019, in Madrid, Spain. / Oscar J. Barroso / AFP7 / Europa (Oscar J. Barroso / AFP7 / Europa)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

José Luis Martínez-Almeida es desenvolupa millor a la política que al futbol si s’ha de jutjar per la falta de punteria demostrada aquest dimecres per l’alcalde de Madrid al llançar un penal que va acabar impactant a la cara d’un nen. Va passar a la inauguració d’un camp de futbol en un barri madrileny, quan el primer edil es va animar a llançar una pena màxima per donar més realç a l’acte.

Però el xut del polític va sortir fora dels tres pals i va impactar a la cara d’un nen que s’havia situat al costat de la porteria, com es pot veure al vídeo que diversos tuitaires han fet circular per les xarxes socials.

Notícies relacionades

Abans de clavar aquest cop de pilota involuntari al nen, Almeida ho havia aprofitat per mostrar el seu presumpte domini de la pilota amb uns tocs. Aquest vídeo va aparèixer a les xarxes socials de l’alcalde amb un comentari jocós: «Si algú em vol fitxar... soc al mercat».