Martínez Almeida respon a Ribera que la seva reunió «no pot passar de febrer»

L'alcalde de Madrid demana a la vicepresidenta quarta i ministra per a la Transició Ecològica que abandoni la «política de confrontació»

almeida

almeida

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha contestat aquest dimecres a la vicepresidenta quarta i ministra per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera, que la reunió entre tots dos «no pot passar del febrer» i li ha demanat que abandoni la «política de confrontació» amb el Consistori.

Martínez-Almeida ha preguntat «si de veritat (la ministra) no ha tingut temps per tornar les dues cartes» que li va enviar sol·licitant una reunió. «¿De veritat que la senyora Ribera no té ningú al seu costat que li pugui redactar una carta, unes breus línies en les quals posi que accepta o no la reunió? És així de senzill», ha apuntat a continuació després d’assistir a la presentació de l’ampliació de Bicimadrid.

Agenda atapeïda

Per la seva banda, Teresa Ribera ha confirmat que la seva Secretaria està buscant una data per reunir-se amb l’alcalde de Madrid i ha defensat que hi ha alternatives a l’ametlla central «més enllà de missatges una mica ambigus». A més, la ministra ha justificat la falta de trobada en què en aquest inici de legislatura està tenint una agenda «força densa». No obstant, Almeida entén que per a Ribera «és molt més fàcil entrar en dialèctica de confrontació que intentar buscar espais de diàleg, comuns»

Notícies relacionades

L’alcalde madrileny vol aquesta reunió «cara a cara» perquè «abans de continuar atacant pugui opinar amb fonament». «Sabem que a aquest govern no li agrada opinar amb criteri. El rigor és una cosa llunyana a les seves conductes», ha manifestat.