comissaries de centre nord i centre sud

Madrid multa els seus policies per un error amb les matrícules per entrar a Madrid Central

L'Ajuntament explica que hi ha «múltiples problemes» que s'han d'afrontar

madrid-central

madrid-central

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Nous errors en la lectura de matrícules dels vehicles que accedeixen a l’àrea restringida Madrid Central han provocat que es multinpolicies municipals que treballen a les comissaries Centre Nord i Centre Sud malgrat tenir autorització.

Així ho ha manifestat aquest dimecres en la comissió de Seguretat i Emergències la delegada del ram, Inmaculada Sanz, que ha explicat que ja s’està treballant amb l’àrea de Medi Ambient i Mobilitat per evitar que això passi.

Mentrestant, un policia designat per a aquest fi, es dedica a introduir les matrícules dels policies a mà per no ser multats, ha lamentat l’edil de Vox Pedro Fernández, que considera «estrany que no s’hagi solucionat aquesta qüestió perquèl’entrada de vehicles no suposi haver d’assignar una persona per introduir les matrícules».

Problemes de Madrid Central

Tal comha avançat ‘Madridiario’, a més de places d’aparcament en el pàrquing de plaça del Carmen, l’UID Centre Nord té també places disponibles en uns altres dos que sí que compten amb lector automatitzat de matrícules, el de plaça Santa María Soledad Torres Acosta i el del carrer Sacramento.

Notícies relacionades

Sanz ha lamentat que el «projecte heretat» deMadrid Central té «múltiples problemes» «múltiples problemes» que ha d’enfrontar aquest nou equip de Govern. «Es produeixen errors en les lectures de matrícules, i de moment s’han de solucionar de manera manual perquè no es produeixin», ha assenyalat.