barri d'Arganzuela

Descobreixen un prostíbul al qual s'accedia per l'interior d'una discoteca de Madrid

El local tenia llits, banys, armariets i jacuzzis

zentauroepp6130847 barcelona 06 04 2007    operacion de los mossos contra la pr181127103607

zentauroepp6130847 barcelona 06 04 2007 operacion de los mossos contra la pr181127103607

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Municipal de Madrid ha descobert un prostíbul irregular al qual s’accedia per l’interior d’una discoteca del madrileny districte d’Arganzuela, segons ha informat una portaveu del cos local.

La troballa va tenir lloc diumenge passat cap a les 2.35 hores. La Policia va realitzar una inspecció rutinària al local per comprovar si la seva activitat s’ajustava a la llicència i si complia tots els requisits que marca la llei.

Van comprovar que no tenia actuacions en viu, ni escenari ni camerino, com sí que figurava en la llicència.

Petites habitacions

Els agents van revisar les parets i van comprovar que en una hi havia un estrany embellidor, que en realitat feia d’entrada encoberta a un local on hi havia petites habitacions amb llits, banys, armariets i, fins i tot, jacuzzi.

Allà hi van trobar una parella. La dona els va revelar que estava practicant serveis sexuals a l’home que acabava de sortir.

Notícies relacionades

Els agents, després d’haver comprovat altres irregularitats, com ara l’ús de l’armari de la roba per a magatzem, van interposar el corresponent informe, que passaran a la Junta de Districte perquè resolgui les sancions oportunes.