resposta de la presidenta de madrid

Ayuso, sobre Avalmadrid: «Jo crec que ja passes per irrellevant si no formes part d'aquesta llista»

Afirma que les investigacions són «un guió d'una sèrie de diverses temporades en què ells ja tenen el seu final escrit»

zentauroepp49438189 madrid 14 08 2019  pol tica   pleno de investidura de isabel190814185237

zentauroepp49438189 madrid 14 08 2019 pol tica pleno de investidura de isabel190814185237 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid, ha afirmat que la comissiód’Avalmadrid «és un circ on han cridat tanta gent a declarar que si no hi ets és gairebé ofensiu». «Jo crec que ja passes per irrellevant si no formes part d’aquesta llista on no s’han deixat ningú», ha ironitzat.

Així ho ha indicat en declaracions als mitjans de comunicació, abans de participar en una acte de campanya del PP, al districte de Chamberí, després que els grups de l’esquerra hagin registrat en l’Assemblea de Madrid més de 200 compareixents per a la comissió. Al seu parer, les comissions d’investigació no serveixen «per a res» i només són «un guió d’una sèrie de diverses temporades on ells ja tenen el seu final escrit i pel camí van utilitzant els compareixents, a forma de ramat tots contra un per humiliar-lo o per dir que ell a dit una altra cosa diferent».

Ens semipúblic

Notícies relacionades

Per la presidenta, es tracta d’«un relat ja establert» amb una «narrativa perfecta» on tot aquell que està obligat a acudir-hi no té «cap tipus de defensa més que ser allà i, a més, assenyalat només pel fet d’anar-hi». Ayuso ha afirmat que es tracta d’una manera de pensar«molt inquisitòria», ja que «utilitza les mateixes pràctiques que la Inquisició en el seu moment». «Aquestes comissions són per a això. Lamento que s’hauria pogut evitar», ha afirmat.

La líder de l’Executiu madrileny ha assegurat que si cal investigar coses «a ella no li importa», ni tampoc si «cal millorar la gestió de qualsevol ens semipúblic», però creu que tal com s’està plantejant, l’únic que es veurà és «un ús malintencionat del Reglament de l’Assemblea per a un tots contra un».