manifestació 'junts per españa. convivència sense violència'

Ayuso penja una bandera catalana a la Puerta del Sol en recolzament a Catalunya

La presidenta de la Comunitat de Madrid afirma que la capital és la casa de tots

Anuncia que pròximament es penjaran més banderes catalanes a la resta de les comunitats autònomes

ayuso-bandera

ayuso-bandera

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Isabel Díaz-Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid, ha penjat la bandera catalana al balcó de la Reial Casa de Correus com a mostra del recolzament de Madrid a Catalunya, amb la senyera situada al costat de la bandera regional i de la d’Espanya perquè «el compromís» del Govern regional és «estar amb tothom».

Així ho ha indicat la cap de l’Executiu madrileny durant la manifestació ‘Junts per Espanya. Convivència sense violència’ convocada per Fòrum Espanya a la Puerta del Sol. Respecte a la situació de violència a Catalunya, Ayuso ha remarcat que la societat civil catalana «està cansada» de la situació que s’està vivint, sobretot a Catalunya, perquè el president de la Generalitat, Quim Torra, «ha decidit embarcar-se en un projecte totalitari i il·legal» i que a més, segons el seu parer, «està dividint» la societat.

Per mostrar el recolzament a Catalunya i als Cossos de Forces i Seguretat de l’Estat, el Govern regional ha penjat al balcó de la Puerta del Sol la bandera catalana alPalau de Correus. «I pròximament ho farem amb la resta de les comunitats autònomes», ha dit. 

«Madrid, la casa de tots»

«Volem indicar que Madrid és la casa de tots, és una segona oportunitat, és una segona casa de tots aquells que venen a passar un cap de setmana o a viure amb nosaltres. Madrid és de tots els espanyols i davant un Govern que de manera unilateral pretén trencar el nostre país, el Govern de Madrid està compromès amb tot el contrari, amb la prosperitat, el progrés i amb tots els racons del país», ha afirmat.

Notícies relacionades

Ayuso ha agregat que no volen «competir» contra la resta de regions sinó que volen que es mantinguin «juntes», en especial en situacions com el ‘brexit’ o per la «incertesa internacional».