assassinat al Metro

Presó a un home per llançar un altre a les vies del tren a Madrid

La Fiscalia reclama que l'acusat aboni 250.000 euros a la família en concepte de responsabilitat civil subsidiària

metro-madrid

metro-madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Fiscalia de Madrid sol·licita 14 anys de presó per a un acusat, Ángel Alfonso Benalcazar, perl’assassinat  d’una persona a qui va empènyer des de l’andana a les vies del metro, on va ser atropellat. El representant del Ministeri Públic li imputa un delicte d’homicidi i reclama 250.000 euros per als familiars del mort en concepte de responsabilitat civil subsidiària.

Serà jutjat el 22 d’octubre per un jurat popular de l’Audiència de Madrid. L’escrit d’acusació assenyala que cap a la 1.30 hores del 14 de juliol del 2018 Benalcazar era al costat de les andanes de l’estació de metro d’Eugenia de Montijo quan va abordar una persona que es trobava a prop de la vora de l’andana.

Atropellament mortal

Notícies relacionades

Després que l’acusat li etzibés a la víctima «què et passa» i «conscient de l’alta probabilitat que un eventual atropellament podria ser mortal» el va empènyer cap a les vies que hi havia a prop de la vora de l’andana. A conseqüència d’aquesta acció la víctima va caure entre els vagons i, a causa que el metro havia començat el seu moviment de sortida de l’estació, va provocar que fos arrossegada violentament, cosa que li va ocasionar la mort de forma instantània. A continuació Benalcazar es va apujar la samarreta per tapar-se la cara i va fugir a la carrera per les escales del metro.