BARALLA A LAVAPIÉS

Detingut per agredir amb un matxet de mig metre dues persones en una baralla

Els incidents van tenir lloc al carrer de Mesón de Paredes amb la participació d'entre set i nou joves

fotonoticia 20190930151500 640

fotonoticia 20190930151500 640

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Municipal de Madrid ha detingut un home de 22 anys i nacionalitat peruana després d’agredir amb un matxet de 45 centímetres de llarg dues persones, també sud-americanes, en una baralla ocorreguda diumenge a Lavapiés, ha informat a Europa Press un portaveu del Cos Local.

Els fets van passar al voltant de les 6.20 hores de diumenge al carrer de Mesón de Paredes de Madrid, on es va produir, per causes que ara s’investiguen, una baralla en què van participar entre set i nou persones.

A l’arribada de la Policia, els participants en el tumult es van dispersar. No obstant, un es trobava allà, ajagut a terra, amb ferides d’arma blanca a la mà dreta, espatlla i esquena. Va ser atès per sanitaris del Samur-Protecció Civil i traslladat a l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid.

Es tracta d’un veneçolà de 18 anys . D’altra banda, un testimoni va comunicar als agents que un amic seu havia resultat ferit i que s’havia protegit en un portal pròxim.

Torniquet al braç

Així, van seguir el rastre de sang i van trobar el segon ferit en un edifici pròxim. Allà van trobar un equatorià de 24 anys amb una ferida sagnant amb un torniquet fet al braç, per la qual cosa també va rebre assistència mèdica.

Notícies relacionades

Precisament, a la porta hi havia el presumpte agressor, que va ser reconegut sense cap gènere de dubtes pelstestimonis, per la qual cosa va ser detingut immediatament. Un pis més amunt, al replà de l’escala, els agents municipals van trobar el matxet, una funda i altres armes blanques.