una clínica de Ciudad Lineal

Un incendi en un psiquiàtric de Madrid acaba amb 90 evacuats i dues intoxicades

summa112

summa112

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un incendi registrat aquest dimarts a la nit en una clínica de psiquiatria al districte madrileny de Ciudad Lineal ha deixat 90 evacuats i dues intoxicades per inhalació de fum, segons han informat a Europa Press fonts d’Emergències de Madrid.

El foc, que ha començat poc abans de les 12.00 de la nit a l’immoble que està a la cantonada entre els carrers Arturo Soria i López de Hoyos, s’ha originat en una habitació de la tercera planta (l’última de les tres que té l’edifici).

Sanitaris del Samur-Protecció Civil i el SUMMA 112 han atès dues treballadores de la clínica que han resultat intoxicades lleus després d’inhalar fum. Una d’elles ha requerit trasllat hospitalari a La Paz i l’altra ha sigut donada d’alta al mateix lloc dels fets després que se li hagi subministrat oxigen.

Notícies relacionades

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de l’Ajuntament de Madrid, que han extingit les flames sense problemes i de forma ràpida.

L’oficial de guàrdia dels Bombers ha explicat que el foc estava molt situat en aquesta habitació, mentre que el fum s’ha propagat pel passadís de la tercera planta. En aquest sentit, ha destacat el bon funcionament dels sistemes de protecció contra incendis de la clínica, que han evitat que el fum es propagués de forma generalitzada. 

Temes:

Madrid