dues càmeres a la bici

Detingut un home per gravar vídeos íntims a dones al parc del Retiro

Una parella va alertar una patrulla a cavall de la Policia Nacional

zentauroepp18256115 barcelona 09 02 2012  coche patrulla de la policia nacional 181023085704

zentauroepp18256115 barcelona 09 02 2012 coche patrulla de la policia nacional 181023085704

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut un home que gravava presumptament vídeos íntims a dones al parc del Retiro amb dos dispositius que tenia instal·lats en una bicicleta.

Segons ha informat la Direcció Superior de Policia en un comunicat, agents de la Unitat de Cavalleria van detenir l’individu després de detectar els dispositius que portava instal·lats i, després d’un registre al seu domicili, els investigadors van localitzar 16 dispositius electrònics d’emmagatzemament amb vídeos de contingut sexual. 

Els fets es van produir el 29 d’agost alparc del Retiro, quan una parella va alertar una patrulla a cavall de Policia Nacional sobre l’actitud d’un individu, que estava muntat en una bicicleta i s’acostava de manera sospitosa a una noia.

Notícies relacionades

Després de les primeres investigacions, els agents van detectar que havia instal·lat dues càmeres de vídeo amb què, després d’aproximar-se a les seves víctimes, gravava vídeos íntims.

Així, els agents del grup de delictes tecnològics es van fer càrrec de la investigació i amb l’ordre d’entrada i registre oportú, van intervenir al domicili de l’autor més de 15 teres d’imatges de contingut sexual a diversos dispositius electrònics –set discos durs, sis càmeres, un ordinador i una tablet–. 

Temes:

Madrid