LLUITA CONTRA LA CONTAMINACIÓ

Instal·lats els plafons informatius del nivell d'ocupació d'aparcaments a Madrid Central

Els lluminosos encara continuen apagats, però està previst que es posin en funcionament durant el mes d'octubre

zentauroepp48988778 madrid 08 07 2019 sociedad  madrid central vuelven a multar 190723211216

zentauroepp48988778 madrid 08 07 2019 sociedad madrid central vuelven a multar 190723211216 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els plafons informatius del nivell d’ocupació dels aparcaments a Madrid Central ja estan instal·lats, tot i que encara estanapagats, i està previst que es posin en funcionament durant el mes d’octubre. 

Segons han informat fonts de l’Ajuntament de Madrid a Europa Press, hi ha un plafó que s’ha vist afectat per les obres de plaça de España i s’instal·larà quan es decideixi tècnicament la millor ubicació en relació amb les obres.

Així, en total seran 17 plafons de missatgeria variable que oferiran als conductors informació del nivell d’ocupació dels aparcaments a la zona en temps real. A més, es podran utilitzar per mostrar un altre tipus de missatges com ara avisos sobre el trànsit.

Les ubicacions triades per instal·lar-los es troben en el perímetre de Madrid Central o a prop d’aquest en accessos com, per exemple, a la Puerta de Toledo, carrer Atocha, carrer Alcalá, plaça de Santa Bárbara Fuencarral a la glorieta de Bilbao, carrer San Bernardo a la glorieta Ruiz GiménezPrincesa a l’altura de plaça de España o Segovia amb Cuesta de la Vega.

Notícies relacionades

D’aquesta forma, han assenyalat que s’estan realitzant les proves de connexió del sistema informàtic que recull les ocupacions en temps real dels aparcaments adherits al sistema i les comunica als plafons.