LIMITACIONS VIÀRIES

Els talls de trànsit per les festes de la Paloma duraran fins diumenge

Les restriccions afectaran tots excepte els vehicles de residents del districte Centro.

granvia0

granvia0

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els talls de trànsit del Pla de Mobilitat amb motiu de les festes de la Paloma comencen aquest dimecres i es prolongaran fins diumenge, unes modificacions de trànsit que afectaran tots excepte els vehicles de residents del districte Centro.

Segons ha explicat l’Ajuntament de Madrid en un comunicat, les primeres afeccions es produiran a Cava Baja, Almendro i Costanilla de San Pedro del 14 al 18 d’agost, de 19 a 20 hores. Les restriccions a Almendro, a l’altura del número 3, es prolongaran fins a les 21 hores.

Així, el dia 16 la Carrera de San Francisco, a l’altura del número 8, es tallarà des de les 22 hores; Humilladero, els números 3 i 5, el 17 d’agost, de 23 a 1 hores. Aquell mateix dia, el 17, la confluència del carrer de San Bruno amb Cava Baja, patirà afeccions a partir de les 14.30 hores.

El carrer d’Águila, entre el número 1 i el 5, estarà tallat, exceptuant l’entrada de l’aparcament, a les següents dates i horaris: 14 d’agost, des de les 21 hores; 15 d’agost, des de les 15 hores; divendres 16 d’agost, des de les 21 hores, 17 d’agost des de les 19 hores i 18 d’agost, a partir de les 14 hores. Els carrers de Calatrava, Ángel, Águila, Tabernillas, Cebada, Humilladero i plaça de la Cebada registraran talls de trànsit a causa de la cercavila popular que tindrà lloc els dies 16 i 18 d’agost, en horari de 21 a 23 hores.

Processó de la Verge de la Paloma

Amb motiu de la missa, ofrena floral i processó de la Verge de la Paloma, hi haurà talls de trànsit al llarg dels vials que formen part del recorregut de la processó que se celebrarà el 15 d’agost de 20 a 22 hores. Començarà a l’església de la Verge de la Paloma i prosseguirà pels carrers d’Isabel Tintero, Gran Via de San Francisco, Puerta de Toledo, carrer de Toledo, plaça de la Cebada, Puerta de Moros, Carrera de San Francisco, Calatrava i Paloma, per finalitzar a l’església de la Verge de la Paloma. A més es registrarà un tall de trànsit del carrer de San Millán i Maldonadas durant la processó.

També està previst que la Puerta de Toledo es trobi tallada al trànsit des de les 18 hores del 15 d’agost. Per la seva part, el carrer de Bailén quedarà, amb motiu de la processó, tancat al trànsit a partir de les 17 hores en el tram comprès entre la Glorieta de San Francisco i el carrer Mayor, per tant els autocars no podran aparcar a l’aparcament subterrani del carrer de Bailén.

Respecte als autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), la línia 60 modificarà el seu itinerari en la carrera San Francisco, a l’altura dels números 2, 8 i 11, i quedaran sense servei les parades 1884, 1882 i 2590. Quant al servei nocturn, s’ha previst una reserva d’autobusos extres per donar servei a l’entorn de les festes, per si fos necessari augmentar el servei d’alguna línia.

Notícies relacionades

Des del 14 al 18 d’agost es mantindrà obert el trànsit alscarrers de Bailén (només fins al carrer Mayor), Toledo i Segovia, per garantir l’existència d’eixos que donin accés a serveis d’urgència i evitar generar acumulacions de trànsit a l’interior del districte. Igualment, es mantindrà operatiu l’accés a l’estacionament de la plaça de la Cebada amb control d’accés.