ASSASSINADA A PUNYALADES

Detinguda una persona relacionada amb el crim de la noia de Meco

L'arrestat podria ser el nòvio de la noia, segons la informació d'Antena 3

zentauroepp49412852 03 07 2019 veh  culo de la guardia civil en imagen de archiv190811182624

zentauroepp49412852 03 07 2019 veh culo de la guardia civil en imagen de archiv190811182624 / GUARDIA CIVIL

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Guàrdia Civil ha detingut a la localitat d’Azuqueca de Henares, a la província de Guadalajara, una persona relacionada amb el crim d’una noia de 25 anys trobada a començaments d’any al municipi madrileny de Meco amb una desena de punyaladespunyalades, segons han indicat fonts de l’institut armat.

L’arrest, segons les mateixes fonts, es va produir aquest dimarts i les actuacions s’han declarat secretes. Ara, la investigació provarà de determinar el paper d’aquesta persona en l’homicidi de la noia.

La informació ha sigut avançada per Antena 3, que assegura a més que el detingut ha sigut el nòvio de la noia. Les fonts consultades de la Guàrdia Civil no han confirmat aquest extrem i apunten únicament que la persona arrestada està relacionada amb el presumpte homicidi.

Notícies relacionades

A començaments d’any es va localitzar el cadàver de la noia, veïna de la localitat de Villanueva de la Torre, al municipi de Meco i des de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil es va obrir una investigació.

Fonts de la Guàrdia Civil van apuntar llavors que la noia, de nacionalitat espanyola, no està relacionada amb denúncies de violència de gènere ni tampoc figurava com a desapareguda.