préstec de 400.000 euros

El PSOE demana informació sobre l'expedient d'Avalmadrid i la família de Díaz Ayuso

GRAF248. MADRID, 18/06/2019.- El candidato socialista a la Presidencia de la Comunidad de Madrid, Ángel Gabilondo, saluda a la candidata del PP, Isabel Díaz Ayuso, durante la asamblea general que celebra este martes Ceim en la que Miguel Garrido será elegido como nuevo presidente de la patronal madrileña, ya que es el único candidato que se ha presentado a las elecciones para suceder a Juan Pablo Lázaro. EFE/ Fernando Villar

GRAF248. MADRID, 18/06/2019.- El candidato socialista a la Presidencia de la Comunidad de Madrid, Ángel Gabilondo, saluda a la candidata del PP, Isabel Díaz Ayuso, durante la asamblea general que celebra este martes Ceim en la que Miguel Garrido será elegido como nuevo presidente de la patronal madrileña, ya que es el único candidato que se ha presentado a las elecciones para suceder a Juan Pablo Lázaro. EFE/ Fernando Villar / FERNANDO VILLAR (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El Grup Parlamentari Socialista a l’Assemblea de Madrid registrarà aquest dilluns a la Cambra regional una petició d’informació oficial, sobrel’expedient d’Avalmadrid referent a la concessió d’un aval a la societat Mc Infortécnica S.L., han informat a Europa Press fonts socialistes.

Segons va informar 'El Confidencial' Avalmadrid va aprovar el març del 2011 la concessió d’un préstec de 400.000 euros a l’empresa Mc Infortécnica S.L., controlada al 50% pel pare de la candidata del PP a la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. 'Infolibre' revelava també que el 2011 va acceptar la donació d’un pis dels seus pares a Madrid amb què "va evitar l’embargament dels creditors".

Notícies relacionades

Avalmadrid és un ens sense ànim de lucre que ajuda pimes i autònoms a obtenir finançament, està participada pel Govern autonòmic, Bankia, la Cambra de Comerç i la patronal madrilenya (0,02%).

Per això, aquest mateix dilluns al matí el PSOE sol·licitarà la informació oficial al Parlament madrileny per conèixer sota quins criteris es va concedir aquest crèdit.