Inundació

L'accés a la T4 de Barajas per l'M-14, tallat

Els Bombers treballen en l'extracció d'uns 600 metres lineals d'aigua que continuen acumulats

bomberos-madrid

bomberos-madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’accés a la Terminal 4 de l’AeroportAdolfo Suárez-Madrid Barajas  per l’M-14 roman tallat després que aquest dijous s’inundés el túnel de connexió per la ruptura d’una canonada a l’avinguda de Logronyo, mentre que els bombers de l’Ajuntament de Madrid segueixen amb els treballs d’extracció d’aigua. 

Les tasques d’extracció d’aigua del túnel de l’M-13 s’han dut a terme durant tota la nit, segons ha informat Emergències Madrid. A aquesta hora els Bombers continuen treballant amb un contenidor de gran desguàs que té una bomba de gran cabal ja que encara hi ha acumulats uns 600 metres lineals d’aigua

La Policia procedia dijous a la tarda a tallar l’accés al’aeroport de Barajas per l’M-13 per la inundació, a les 17 hores, del túnel provocada per la ruptura d’una gran canalització situada al número 385 de l’avinguda de Logronyo, en una zona de parcel·la elevada, motiu pel qual va caure aigua abundant en pendent cap a la M-13. 

Notícies relacionades

Els Bombers van haver d’evacuar els ocupants de set vehicles que van quedar atrapats al túnel quan s’estava començant a negar però no s’hi van registrar ferits. També alguns vehicles van quedar a la zona, provocant, a més, forts embussos. Per la seva part, els tècnics del Canal d’Isabel II van acudir al lloc per reparar la ruptura de la canonada, d’uns 1.200 mil·límetres de diàmetre. 

La DGT ha informat que es troba tallat per inundació el túnel que pertany a l’M-14 a l’enllaç cap a l’M-13 i la T-4 de Barajas. Per això, han desviat la circulació cap a l’M-111 i l’avinguda de Logronyo. L’alternativa per accedir a la T-4 és l’M-11 i l’M-12 amb peatge. Per això, han aconsellat als viatgers que vulguin accedir a l’aeroport madrileny que utilitzin els serveis de metro i rodalies