Garantir el "lleure nocturn"

Aguado promet obrir el metro de Madrid 24 hores els caps de setmana si arriba a ser president

El candidat de Cs a la Comunitat crearia una xarxa de serveis de guarderia als hospitals públics

20190509 436089 aguadoepmo2 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El candidat de Ciutadans a la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, ha anunciat aquest dijous que si arriba a ser president del Govern regional després del pròxim 26 de maig obrirà el metro 24 hores els caps de setmana.

Així ho ha indicat Aguado en un esmorzar organitzat per Europa Press, on ha assenyalat que volen que el Metro sigui "més dinàmic" i respongui a les "necessitats i aspiracions" d’una població "dinàmica", com és la de Madrid.

És una mesura, ha dit, orientada sobretot a garantir el "lleure nocturn", perquè, com ha dit, no vol veure més joves a les 5 del matí esperant a les voreres al transport públic o les seves famílies preocupades per si pugen al cotxe d’un desconegut. "No vull veure això i val la pena fer un esforç i garantir-ho", ha subratllat.

Servei de guarderia a hospitals

Notícies relacionades

El candidat a la Comunitat ha anunciat també que si aconsegueix ser el president regional crearà una xarxa de serveis de guarderies a tots els hospitals públics de la regió per als professionals sanitaris, els pacients i les seves famílies. 

Creu que aquests professionals tenen un horari "complex" i no saben "amb qui deixaran els seus fills". "Fa falta que no espantem els professionals de la sanitat, cal retenir-los i atreure’ls a tots i que se sentin a gust", ha dit.