Perseguida de matinada

Detingut un jove per agredir sexualment una estudiant anglesa a Madrid

La Policia Local de Villaviciosa de Odón va localitzar un dels dos presumptes autors de la violació

policialocalvillaviciosaodon

policialocalvillaviciosaodon

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La policia local de Villaviciosa de Odón va detenir diumenge a la matinada un ciutadà camerunès de 21 anys per agredir sexualment una estudiant anglesa de la mateixa edat en un carreró de la localitat, segons han confirmat fonts policials.

Els fets van passar cap a les 2 hores de diumenge, quan la víctima va començar a ser assetjada verbalment per dos joves camerunesos en un autobús camí de Villaviciosa de Odón. Tots tres, juntament amb diverses persones més, van baixar a la parada del Zoco.

Els dos assetjadors van perseguir la jove anglesa per la zona fins que al carrer Juan Herrera la van agafar pel coll i la van arrossegar fins a un carreró de terra sense llums, on va ser víctima d’una violació, segons ha detallat el diari 'El Mundo'.

Notícies relacionades

Després de l’ocorregut, els agressors van fugir del lloc i l’estudiant va demanar ajuda a crits. La policia local va ser avisada immediatament i va aconseguir localitzar i detenir poc després un dels presumptes autors de la violació, un jove camerunès de 21 anys i en situació irregular a Espanya.

El cas està sent investigat per l’equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Villaviciosa, que busquen el coautor de l’ocorregut. Per la seva banda, la víctima va ser traslladada a l’hospital Joan Carles I de Móstoles, on va ser assistida i sotmesa a la corresponent revisió mèdica, han indicat les mateixes fonts.