Intern al Mòdul 1 de Soto del Real

Un pres mata el seu company de cel·la després d'haver-se barallat per la llitera

Només feia un dia que l'agressor era a la presó quan va cometre l'homicidi i ha passat a aïllament

undefined11671862 soto del real  madrid   31 10 09  centro penitenciario de so180810231936

undefined11671862 soto del real madrid 31 10 09 centro penitenciario de so180810231936

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Madrid

Aquest dimecres a la nit, un pres de la presó madrilenya de Soto del Real va matar el seu company de cel·la després d’una disputa iniciada per veure qui ocupava la llitera de dalt; així ho han confirmat fonts penitenciàries.

Els fets es van originar després del sopar, quan els interns tornen a les seves cel·les per dormir. Després d’una forta discussió, l’agressor, que només feia un dia que era a la presó, va començar a pegar cops al seu company i el va deixar greument ferit.

Notícies relacionades

Quan van arribar els funcionaris, l’agredit estava tirat al terra ferit de gravetat. Els sanitaris del Summa-112 el van atendre poc després, però van confirmar la seva mort pelstraumatismes cranioencefàlics i facials severs que patia, segons han indicat fonts d’Emergències Comunitat de Madrid 112.

Institucions Penitenciàries ha obert una investigació sobre els fets. Com s’acostuma a fer en aquest tipus de casos, els responsables del centre havien decidit posar el reu nouvingut en una cel·la del Mòdul 1 compartida amb un company, una persona més gran i habituada a la presó, perquè d’aquesta manera s’anés adaptant a la seva nova situació. Ara, l’homicida es troba en aïllament.