COMUNITAT DE MADRID

Una regidora del PP defensa que discapacitats i lletjos acudeixin a la prostitució

"No els queda cap altre remei", afirma la regidora de Pinto Rosa Ganso, per a qui "un de cada tres homes va de putes"

 

  / ARXIU / JUAN VALGANON

1
Es llegeix en minuts
EFE

Rosa María Ganso, regidora del PP a la localitat madrilenya de Pinto, creu que hi ha persones "amb discapacitat" que utilitzen la prostitució "perquè no els queda cap altre remei". Així ho va expressar durant un ple celebrat el 31 de maig, segons ha avançat la cadena SER.

"Hi ha persones que van néixer lletjos i no tenen possibilitat d’utilitzar aquests serveis. És clar que sí. Perquè a la societat no som tots rossos, guapos i bonics", va afegir Ganso.

Amb aquests arguments defensava la regidora el vot en contra del seu partit a una proposta del PSOE per regular la prostitució a la localitat.

En el seu plantejament, la regidora va afirmar que "un de cada tres [homes] van de putes", però que es desconeix la "situació familiar que tenen".

Notícies relacionades

El vídeo i l’àudio divulgats procedeixen d’un tuit de Podem Pinto. "Una regidora del PP de Pinto justifica la prostitució com un servei per als 'lletjos’ i els 'discapacitats’", assegura en forma de crítica la formació morada. 

La moció del PSOE no va prosperar per l’abstenció de Guanyem, el grup governant a Pinto, i de Ciutadans, i perquè els vots socialistes a favor van ser menors als contraris del PP. 

Temes:

Prostitució