presa de possessió

Garrido, sobre la plantada d'Aguado: "Disculpo absències, no valoro les seves intencions"

El líder madrileny de Cs no hi va anar argumentant que tenia una reunió amb l'Associació de Víctimes del Terrorisme

roca

roca

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, ha disculpat l’absència del portaveu de Ciutadans a l’Assemblea, Ignacio Aguado, a la seva presa de possessió regional com a màxim dirigent que es va celebrar a la Reial Casa de Correus i ha evitat "valorar" les intencions del líder de la formació taronja al no acudir-hi.

En declaracions a RNE, Garrido ha traslladat que agraeix "les presències" perquè cal posar de relleu "que les persones deixin moltes coses" i ha disculpat les absències "perquè de vegades hi ha raons que impedeixen assistir-hi". "No hi dono més importància", ha dit.

Aguado no va anar a la presa de possessió argumentant que tenia una reunió amb l’Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT). Posteriorment, va indicar que no estava disposat a canviar la seva agenda per una investidura que era "de tràmit".

"Molt bona relació"

El president regional ha manifestat que espera les relacions amb Ciutadans segueixin com fins ara i que continuï la "molt bona relació" que va començar el 2015 amb les converses que van donar lloc a l’acord d’investidura de l’exdirigent Cristina Cifuentes.

Notícies relacionades

Malgrat aquestes paraules, Garrido ha afirmat que en algun moment de la legislatura sí que han vist "certa incoherència" en l’actitud dels taronja, ja que s’orientaven "a l’esquerra", votant en més ocasions amb el bloc PSOE-Podem que amb el PP. "No ho considero una traïció, cadascú té la seva estratègia política. Som partits diferents", ha assegurat.

Quant a les enquestes favorables a Ciutadans, el dirigent autonòmic ha reconegut que després de la dimissió de Cifuentes el PP no es trobava en una "conjuntura ideal", però que estan treballant "bé" i els resultats els estan veient els madrilenys. I és que Garrido està segur que "el PP recuperarà el vot".