FURT el 2011 DE L'ARA PRESIDENTA MADRILENYA

Cifuentes, acusada de robar cremes en un híper quan ja era diputada autonòmica

'OK diario' publica el vídeo de la política 'caçada' a l'Eroski situat a la Cambra madrilenya

"Per favor, ¡acompanyi'm!", li va dir el vigilant, i ella va haver de tornar les cremes després d'haver negat el furt

1
Es llegeix en minuts

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, va haver de buidar la seva bossa a petició del vigilant de seguretat d'un hipermercat l'any 2011, quan era vicepresidenta de l'Assemblea de Madrid, davant la sospita que hagués robat productes cosmètics.

Així es mostra en un vídeo difós aquest dimecres per OK diario, que explica que Cifuentes va ser "caçada robant" el 4 de maig del 2011 a la perfumeria d'un hipermercat del Puente de Vallecas, pròxim a l'Assemblea de Madrid, i va estar sota custòdia del vigilant de seguretat de l'establiment 45 minuts fins que s'hi van desplaçar dos agents de la Policia Nacional.

D'acord amb aquesta informació, la presidenta de la Comunitat de Madrid, va sostreure dos pots de crema antiedat Olay d'un dels lineals i va ser descoberta per una dependenta, que va avisar seguretat.

Notícies relacionades

Els vigilants, que no van identificar Cifuentes com a número dos de l'Assemblea de Madrid, li van reclamar la mercaderia, però ella, que en un moment de la gravació els treu de la bossa i els mostra al personal de seguretat, va argumentar que eren de la seva propietat i que ja els portava a la bossa quan va entrar a l'establiment.

Va ser en aquest punt quan el vigilant va trucar a la policia, davant la negativa de Cifuentes de pagar la crema. Sempre segons Ok Diario, dos agents de paisà de la Comissaria de Puente de Vallecas es van personar al lloc i sí que la van reconèixer. En aquell moment va ser quan ella va pagar els productes i va abandonar l'establiment per una porta del darrere. 

robo-cifu

robo-cifu