SUCCÉS EN USERA

Una àvia amb demència senil mata el seu marit al donar-li detergent en lloc de cafè

Les investigacions apunten que va ser una badada de la dona que no està detinguda

juana02

juana02 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / EP

Un home de 87 anys va morir abans-d'ahir a la nit a Madrid després d'ingerir una tassa de detergentpensant que era cafè, que li havia preparat la seva dona, de 82 anys i amb demència senil, ha informat un portaveu de la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

Els fets van passar dilluns a la tarda al domicili de la parella, ubicat al districte d'Usera. Les primeres investigacions apunten que per una badada o distracció la dona li va posar detergent en lloc de cafè al seu marit i aquest se'l va prendre.

Notícies relacionades

Una assistent social que era a la casa va ser la que va avisar els serveis d'emergències. Estava realitzant les tasques de la casa després que el matrimoni dinés i es va adonar del que havia passat al sentir les queixes de l'octogenari, segons ha detallat aquest dijous el diari 'El Mundo'.

Una ambulància va anar al domicili, i va traslladar l'home amb un fort enverinament a l'Hospital 12 de Octubre, on va morir hores després. L'hospital va avisar la Policia, que es va desplaçar al lloc dels fets per reunir proves del detergent utilitzat i parlar amb la dona, que no ha sigut detinguda