Bàsquet

Stephen Curry bat el rècord de Ray Allen de triples a l’NBA

  • El base dels Golden State Warriors va superar la marca històrica del californià en el partit contra els Knicks

Stephen Curry bat el rècord de Ray Allen de triples a l’NBA

Twitter

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

Stephen Curry es va convertir aquest dimarts en el màxim anotador de l’NBA des de més enllà de la línia de 3 punts al superar el rècord històric de Ray Allen i aconseguir la seva cistella triple 2.974 a l’inici del partit entre els Golden State Warriors i els New York Knicks. Quan es va iniciar el partit, a Curry li faltaven dues cistelles per superar el registre d’Allen, que es va retirar el 2014 quan jugava per als Miami Heat amb 2.973 triples en el seu historial.

Enmig de l’expectació del Madison Square Garden de Nova York, Curry estava ansiós per treure’s de sobre la pressió de superar Allen. El seu primer llançament contra els Knicks, un minut després d’iniciar-se el partit, va ser un triple que va executar a la perfecció i el base dels Warriors va mostrar la seva satisfacció per igualar el rècord d’Allen. En la següent possessió, Curry va intentar el triple que el posaria per sobre d’Allen però la pilota es va negar a entrar. Curry no ho tornaria a intentar fins 3 minuts després. I aquesta vegada va ser la definitiva.

Notícies relacionades

Tan aviat com la cistella va pujar al marcador, els Golden State Warriors van sol·licitar un temps mort perquè Curry pogués ser felicitat per tot l’equip així com pel seu pare, Dell Curry. Pare i fill es van abraçar sobre la pista del Madison Square Garden i el base dels Warriors va entregar al seu pare la pilota amb què havia batut el rècord d’Allen. Una pilota que ara té un valor incalculable.

El nou rècord augmenta la dimensió de Curry com un dels grans jugadors de tota la història de l’NBA, el jugador que va canviar la forma en què els equips plantegen els partits per la seva capacitat per encistellar a llarga distància, de vegades fins i tot des del logo central del camp.