ACTUACIÓ MEMORABLE

Històric triple doble de Westbrook a l’NBA

Mai abans s’havien fet 35 punts i 20 assistències en un sol partit

El base dels Wizards va superar ahir els 16 triples dobles, rècord de la franquícia en tan sols 38 partits

Històric triple doble de Westbrook a l’NBA
2
Es llegeix en minuts

Russell Westbrook va tornar a tenir una nit triomfal a l’aconseguir un altre triple doble per a la seva llarga col·lecció. La seva actuació el va deixar com el gran protagonista de la jornada NBA. El base californià va aconseguir la inèdita marca de 35 punts, 14 rebots i 21 assistències, la millor de la seva carrera, en la victòria dels Washington Wizards per 132-124 contra els Indiana Pacers.

Malgrat que alguns el titllen d’individualista durant les seves últimes temporades, Westbrook ha doblat el triple doble a la seva voluntat, reescrivint els llibres de rècords de la lliga a un ritme sorprenent. Només per tercera vegada a l’NBA, un jugador va superar els 30 punts, 10 rebots i 20 assistències després d’haver-ho aconseguit els llegendaris Oscar Robertson (32-15-20), el 1961 contra els Chicago Bulls i Magic Johnson (32-11-20), el 1988 davant els Sixers amb Los Angeles Lakers.

L’únic jugador dels Wizards a aconseguir un triple doble de 20 punts i 20 assistències va ser el base Rod Strickland (21-12-20). Westbrook ha trencat aquesta matinada l’estadística i ha superat el lideratge de la franquícia de triples dobles en només 38 partits disputats, a l’aconseguir el setzè amb Washington i el 162 des que és a l’NBA. El rècord estava, amb 15, en poder de l’ex base escorta Darrell Walker.

Els Wizards, a les seves espatlles

Notícies relacionades

Sense Bradley Beal, lesionat del maluc, Westbrook va ser l’encarregat principal de l’atac del seu equip. El base va monopolitzar la majoria de les jugades ofensives, amb l’ajuda de l’ala pivot japonès Rui Hachimura, que va anotar 26 punts i va agafar 8 rebots. L’aler Chandler Hutchison va acabar amb 18 punts en el seu debut amb els Wizards, que van guanyar el seu segon partit consecutiu després d’una mala ratxa de 8 partits perduts de 9 disputats.

El jugador més destacat dels Pacers va ser l’ala pivot lituà Domantas Sabonis, que va aconseguir un doble doble de 35 punts i 11 rebots. L’‘all-star’ i el seu company Malcolm Brogdon no van poder amb ‘Beastbrook’, i els d’Indiana van encaixar la segona derrota en els últims sis partits disputats. S’estrenyen els llocs de ‘play-off’ a l’Est.