DESPRÉS DE DERROTAR ELS ROCKETS

La Covid suspèn el segon partit de Scariolo al capdavant dels Raptors

Els Raptors no comptaven amb el mínim de vuit jugadors disponibles per enfrontar-se aquest diumenge als Bulls

La Covid suspèn el segon partit de Scariolo al capdavant dels Raptors
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El partit entre els Toronto Raptors i els Chicago Bulls programat per a aquest diumenge ha sigut ajornat a causa de casos de coronavirus a l’equip canadenc, ha anunciat l’NBA. Aquest havia de ser el segon partit de la franquícia canadenca amb Sergio Scariolo com a primer entrenador, en substitució temporal de Nick Nurse, apartat precisament pel protocol Covid.

Els Raptors no compten amb el mínim de vuit jugadors disponibles per al xoc a causa que alguns dels seus membres han donat positiu en proves de Covid-19 o han sigut apartats preventivament per possible contacte amb persones contagiades, explica la lliga de bàsquet a un comunicat. L’NBA no va necessitar les identitats ni el nombre de membres dels Raptors que han donat positiu en proves.

Siakam i sis tècnics ja apartats

El brot als Raptors, que juguen els seus partits com a local a Tampa (Florida) per les restriccions de viatges entre el Canadà i els Estats Units, ja va afectar al seu anterior joc de divendres contra els Houston Rockets. En aquella jornada, la seva figura Pascal Siakam i sis membres del cos tècnic, inclòs l’entrenador en cap Nick Nurse, no van poder participar pels protocols de prevenció del coronavirus. Malgrat tot els Raptors es van imposar als texans i Scariolo es va estrenar amb victòria com a entrenador.

Notícies relacionades

Segons la cadena ESPN, l’ala-pivot camerunès Siakam estarà apartat de l’equip fins després de l’All-Star del 7 de març. Segons el protocol de l’NBA, qualsevol persona que doni positiu a les proves, o que hagi estat estat en contacte estret amb una persona contagiada, ha de ser posada immediatament en quarantena. 

L’NBA ja ha ajornat una trentena de jocs a causa de la pandèmia des de l’inici de la temporada regular el 22 de desembre.